036 - 13 88 00

info@drivein.nu

Boka tid

Här kan du boka tid för en läkarundersökning för förlängning av högre körkortsbehörigheter. Tid för undersökningen är ca 15 min och detta är tillräckligt för de flesta normala intyg. Är du osäker om tiden är tillräcklig får du gärna ringa och fråga.

Om du har en diagnos, t.ex. diabetes eller hjärtsjukdom där Transportstyrelsen kräver ett intyg för din sjukdom (s.k. medicinskt bevakningsvillkor) ska du vända dig till din behandlande läkare. Vi kan inte utfärda dessa intyg.

Priset för en undersökning för förlängning av högre behörigheter av körkort är 1350 kr inkl. moms. Vi tar emot betalning med Swish eller mot faktura. E-postfaktura kostar inget. För faktura som ska skickas per brev tar vi ut en fakturaavgift om 60 kr.

Uteblivet besök debiteras med hel avgift.

Vi har läkarmottagning på drop-in-mottagningen på CityGross på A6, Batterigatan 2, i Jönköping. Mottagningen finns innanför entrén till varuhuset mellan apoteket och caféet.

Om du inte hittar något tid nedan, är du välkommen att boka på någon av våra andra mottagningar:

Angelstad, utanför Ljungby
Malmö

Coronainformation

Vi följer Folkhälsomyndighetens råd om att reducera spridningen av Coronaviruset. Detta innebär att om du har tecken på sjukdom i övre luftvägarna såsom t.ex. feber, hosta eller ont i halsen ska du inte besöka oss på bokad tid, utan ringa till oss och omboka din tid. I akuta fall ska du ta kontakt med sjukvården via telefonnummer 1177 eller 112.

Om du är fullt frisk och har en bokad tid är du välkommen enligt planering. Våra vanliga avbokningsregler gäller.